Окрошка 2.0 – веганський рецепт

17 марта 2021

Так, це найбільш весняна страва, яку обожнюють майже усі!

Людство поділилося на дві команди: ті, хто готує з філе та ті, хто готує з ковбасою. Але є революційно-новий рецепт, який може все змінити – це окрошка у веганському варіанті. 

Як таке можливо? Все просто: рослинне молоко та свіжі овочі = легка та весняна страва.

Вегетаріанські страви підкорюють не лише ресторани, а й домашні кухні. Спробуй проекспериментувати з рецептом, щоб знайти ідеальне поєднання. Такі оригінальні варіанти страв дозволяють змінити погляд на звичну їжу.

Рецепт веганської окрошки:

Окрошка на кокосовому молоці – це освіжаючий овочевий супчик без термічної обробки. Те, що потрібно для весни та літа!

  • 1 великий огірок;
  • 4-5 редисок;
  • 1 стакан кокосового/рисового молока;
  • 3 ст.л. лимонного соку;
  • 5 шт зелений лук;
  • кріп та сіль за смаком.

За бажанням можна подрібнити тофу з молоком для отримання більш кремової маси. 

Також експериментуй з додаванням авокадо, кабачків, гарбуза чи картоплі.

Усі овочі нарізаємо, додаємо подрібнену зелень та рослинне молоко у

керамічні тарілки.


Смакуємо та насолоджуємося легкою стравою! Завдяки тому, що у рецепті використовуються лише свіжі овочі – організм отримає ще більше корисних речовин.