Окрошка 2.0 – веганський рецепт
Так, це найбільш весняна страва, яку обожнюють майже усі!
Людство поділилося на дві команди: ті, хто готує з філе та ті, хто готує з ковбасою. Але є революційно-новий рецепт, який може все змінити – це окрошка у веганському варіанті.
Як таке можливо? Все просто: рослинне молоко та свіжі овочі = легка та весняна страва.
Вегетаріанські страви підкорюють не лише ресторани, а й домашні кухні. Спробуй проекспериментувати з рецептом, щоб знайти ідеальне поєднання. Такі оригінальні варіанти страв дозволяють змінити погляд на звичну їжу.
Рецепт веганської окрошки:
Окрошка на кокосовому молоці – це освіжаючий овочевий супчик без термічної обробки. Те, що потрібно для весни та літа!
- 1 великий огірок;
- 4-5 редисок;
- 1 стакан кокосового/рисового молока;
- 3 ст.л. лимонного соку;
- 5 шт зелений лук;
- кріп та сіль за смаком.
За бажанням можна подрібнити тофу з молоком для отримання більш кремової маси.
Також експериментуй з додаванням авокадо, кабачків, гарбуза чи картоплі.
Усі овочі нарізаємо, додаємо подрібнену зелень та рослинне молоко у
Смакуємо та насолоджуємося легкою стравою! Завдяки тому, що у рецепті використовуються лише свіжі овочі – організм отримає ще більше корисних речовин.